Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

AM
AMD15 - 14-07-2019 09:34:26
Geldzaken & Recht

Contract dakkapel ontbinden?

Wij hebben getekent voor een dakkapel. in het advies gesprek werd aangegeven dat het dakbeschot kon blijven staan en dat daarbij de vloer (gietvloer) niet gewijzigd/aangelengd hoefde te worden, ook zouden de huidige zonnepanelen wel op het dak kunnen worden geplaatst. voorbereiding was hiervoor was in de offerte meegenomen. echter vanwege het specialistme gaven ze wel aan dat de zonnepanelen door een specialist moeten worden verplaatst. prima wij hadden er zin in. 

bij inmeten blijkt dat het dakbeschot wel moet worden weggehaald. de vloer moet dus wel worden aangepast. dit in combinatie met een flinke offerte van de zonnepanelen boer (omvormer moet anders a 1000 eur) en ivm met minder panelen en optimalisators per zonnepaneel omdat er schaduw op gaat vallen door de dakkapel maakt de hele situatie anders. we willen daarom graag af van de overeenkomst. er is nog niets betaald en alleen een handtekening gezet in de winkel. 
welke rechten heb je?