Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

loeske32
loeske32 - 05-09-2019 15:54:36
Garantie & Verzekeringen

Fiets gamma valt uit elkaar na 1,5 maand!

Andere halve maand geleden hebben we een oma fiets gekocht, deze is voor onze zoon omdat hij een fiets nodig heeft voor de middelbare. 
de fiets is in elkaar gezet door gamma breda en een aantal dagen later gingen wij hem ophalen, onze zoon zou erop naar huis fietsen in die tijd naar huis 8 keer moeten stoppen omdat zijn stuur verschoof omdat deze niet vast zat , en zijn zadel rondjes draaide. toen hij thuis aan kwam bleek ook nog is dat de bouten van de wielen niet vast zaten en er van alles had kunnen gebeuren onderweg (gelukkig is dat niet gebeurd ) 
2 weken geleden is hij gestart en dag 2 viel spontaan de binnenkant van zijn voorlamp eruit! waardoor hij gevallen is en heel zijn been open ligt. 
nu was hij gisteren naar school aan het fietsen , en belde hij in paniek op dat hij te laat kwam want zijn fiets deed het niet meer, ik hem gerust gesteld en gevraagd wat er was zijn ketting valt eraf. toen zijn er 2 mensen naar hem gekomen om hem te helpen en ik er ondertussen heen gereden. nu blijkt de ketting te groot te zijn daardoor blijft hij niet erop liggen. nu geeft gamma aan het via fietsservice nederland te regelen , ik die gebeld en die geven aan dat de lamp en de ketting niet onder service vallen en dat dit betaald moet worden , nou dat lijkt me niet met een fiets van 1,5 maand oud. toen werd er gezegd dat we de fiets naar gamma moeten brengen en deze het moeten regelen , die geven weer aan dan ben je de fiets weken kwijt en kunnen we het laten repareren . dan krijg je een vervangende fiets voor tijdelijk , die fiets donderd ook van ellende uit elkaar. dus daar gaan we niet mee akkoord . 
we zitten nu een beetje met het handen in het haar wat we nu doen. wat een [edit-redactie] bedrijf !