Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

An
Anoniem 123 - 09-09-2019 14:11:27
Garantie & Verzekeringen

Reparatie motor boot geen garantie

goedemiddag,

wij hebben in onze boot een gereviseerde motor laten plaatsen door een gespecialiseerde monteur, nadat onze vorige motor kapot was gegaan.
nu heeft deze monteur bij het plaatsen van de nieuwe motor, onze oude brandstofpomp overgezet. deze bandstofpomp is gaan lekken, waardoor onze boot na 1 keer varen kapot is gegaan. de monteur weet dat deze oude brandstofpomp ooit is los geraakt en dus al een klap te verduren heeft gehad. hij heeft ons niet geinformeerd deze brandstofpomp te vervangen. nu is onze motor kapot en de monteur geeft aan dat hij hier niets mee kan. dit terwijl wij er maar 1 keer zelf mee hebben gevaren.
dit alles is gebeurt buiten de garantietermijn van 3 maanden, echter kan ik op diverse sites vinden dat producten wettelijk een bepaalde garantietermijn hebben.

kunnen jullie iets voor ons betekenen?