Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aa
aapie85 - 11-09-2019 20:27:39
Elektronica & TV

Wat kan ik nog doen?

hallo allemaal.


ik wil graag even mijn verhaal kwijt in de hoop dat jullie nog eventuele advies/tips voor mij hebben.


morgen is het 3 weken geleden dat ik een tv heb gekocht bij @mediamarkt. bij thuiskomst deze gelijk uit gepakt samen met mijn moeder. de tv kwam stuk uit de verpakking. gelijk de klantenservice gebeld en die gaven aan dat ze deze konden ophalen en een nieuwe zouden kunnen afleveren. zou alleen wel een een paar werkdagen duren. dat vond ik te lang en besloot terug te gaan naar de winkel. de tv heb ik binnen anderhalf uur na aanschaf terug gebracht. de winkel gaf aan dat ze geen nieuwe tv konden mee geven. ook konden hun mijn geld niet terug geven. tv was dusdanig beschadigd dat dit onderzocht moest worden. zou een paar werkdagen duren. (donderdag gekocht). woensdag nog niks te horen gehad. rechtstreekse nummer van het filiaal was niet te bereiken. wederom klantenservice opgebeld. er werd gezegd dat dit niet hoort en ik allang een nieuwe tv had moeten mee krijgen. verders moest ik het afwachten. lg aan de lijn gehad. ook hier werd gezegd dat dit niet de gang van zaken is en dat ik (wederom) een nieuwe tv mee had moeten krijgen. de winkel weer gebeld, uitei eerlijk werd er opgenomen. hun hebben alles tegen gewerkt. ik moest het onderzoek echt afwachten. nu is het (op 1 dag na) 3 weken geleden. zojuist een telefoontje gehad. de tv is stuk gegaan doordat er druk op de drukpunten is komen te staan. de reparatiekosten bedragen €534,-. de mediamarkt wil mij tegemoet komen om de helft daarvan te betalen. ik ben hier echter niet mee akkoord gegaan. het is immers niet hier in huis of in mijn bijzijn gebeurd.



heeft er iemand een tip of advies wat ik nog kan doen om mijn gelijk te halen? mn advocaat wil ik uitstellen.. het gaat hier om een bedrag van €700,- wat ik betaald heb..


alvast hartelijke dank!