Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

GiancarloDelft
GiancarloDelft - 17-09-2019 14:30:46
Geldzaken & Recht

Renovatie badkamer woningbouw

Beste,

afgelopen maandag 16 september is vestia begonnen met het renoveren van onze badkamer. een aantal wandtegels waren losgekomen en na dit aangegeven te hebben is er na controle geconstateerd dat er 3m2 tegels opnieuw  gezet moesten  worden. de planning hiervoor loopt van maandag 16 september t/m vrijdag 20 september. tussen 8:00 en 15:00. dit betekent dat er iemand aanwezig moet zijn en dus vrije dagen opgenomen moeten worden.

tot zover begrijpelijk. geen douche t/m zaterdag de 21ste. want het één en ander moet drogen.

afijn, het is wat het is. 

we zijn nu bij dag twee, er heeft 18 uur een apparaat de douche staan drogen. en dat gaat de komende dag nog door. (wie betaald dat?) en alle muren, de vloer en de waterleiding moet vervangen. wat onvoorziene zaken kwamen naar voren. prognose? "daar zijn we volgende week ook nog wel mee bezig" de hele vloer met opnieuw aflopend gemaakt worden, betegeld. de muren gestuckt en betegeld. leiding en putje gerepareerd en alles weer netjes maken. er wordt verwacht dat er kennelijk volgende week van 8:00 tot 15:00 aanwezig zijn, tot wanneer het klaar is. 

mag er verwacht worden van een huurder dat die 10 vrije dagen moet opofferen voor deze klus. is hier een vorm van compensatie voor? vestia had aan dat ik niks kan krijgen. ze regelen wel een nooddouche.

iemand enig idee wat de spelregels zijn?