Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

St
Stadhouders - 21-01-2020 13:09:47
Elektronica & TV

Marktplaats

een gettoblaster gekocht via marktplaats incl verzendkosten €56.95. vooraf nog duidelijk gevraagd of hij werkte. antwoord was ja.


na ontvangst doet alleen de radio het. verkoper reageerde had alleen de radio getest. krijg nu geen reactie meer van de verkoper of hoe we het gaan afhandelen.


 


de enige gegevens die ik weet van de verkoper zijn:


 


[edit redactie: persoonsgegevens]

 


advertentie nummer m1498332200


 


ik kan geen aangifte bij de politie doen omdat het niet onder oplichting valt, juridisch loket en markplaats kunnen me niet helpen. de verkoper mag wel nieuwe advertenties plaatsen, ze hebben alleen een aantekening in zijn account gemaakt.


 


het vertrouwen als koper is helemaal weg en had op zijn minst verwacht van marktplaats dat ze de verkoper een bericht doen dat hij zich niet aan de verplichtingen als verkoper heeft gedaan.