Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

So
Soulaude - 22-03-2020 22:30:09
Huishouden & Energie

Wat te doen als jouw huis verzamelpunt is voor al het afval?

Goedendag allemaal,

graag een oplossing voor deze case.
mijn huis grenst aan een steeg maar nu is het zo dat mijn huis de verzamelplek voor de groene bak, grijze bak, plastic zakken (wij hebben geen bakken maar bieden plastic aan in grote plastic zakken) en oud papier. de vorige bewoners hebben dit altijd toegestaan en waren het grootste deel van het jaar op hun eigen camping.
ik vind het storend dat iedereen voor de makkelijkste weg kiest en te beroerd is 20 stappen extra te zetten.
mijn huis is geen officiƫle aanbiedplek en ik zou graag zien dat een ieder zijn afval aanbied voor zijn of haar eigen woning. elke week sleep ik alle bakken weg om te kunnen parkeren of om weg te kunnen met mijn auto. de plastic zakken liggen op een hoop tegen mijn huis aan dit geld ook voor het oud papier. hoe pak ik dit het beste aan? en zijn er mensen die ervaring hebben met zo'n soort zelfde situatie? alvast bedankt !