Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

P.
P. van Campen - 26-03-2020 12:40:37
Vakantie & Reizen

Overtocht Wagenborg naar Ameland.

Beste lezer,

in oktober 2019 hebben wij een paaswekend in 2020 op ameland geboekt. hiervoor hadden wij ook de overtocht voor twee auto's gereserveerd, inclusief 7 personen. 
 door de coronacrisis kan het gezins paasweekend helaas niet doorgaan.
van de verblijfsaccomodatie, klein vaarwater, krijgen wij de reeds betaald huursom voor de bungalows terug. 
nu onze overtocht dus ook niet doorgaat heb ik contact opgenomen met de firma wagenborg. 
op hun website staat dat ze de gemaakte kosten voor de overtochten die na 6 april zijn geboekt niet vergoeden, wel kunnen zij de boeking kosteloos overboeken naar een ander moment in 2020. daar de groep zo groot is, totaal 15, dat het dit jaar niet meer gaat lukken, zijn wij zeker van plan om in 2021 dit gezinsweekend alsnog te laten doorgaan met pasen. een vouger is dan ook een optie, maar dat is voor de rederij niet bespreekbaar.
ook van belang is dat wij van wagenborg de schriftelijke afspraak hebben voor deze reservering voor de overtocht van 11.30 uur. door de bijzondere omstandigheden heeft wagenborg er met de paasdagen voor gekozen om alleen de basis dienstregeling uit te voeren. de afvaart van 11.30 uur staat daar niet in, dus wagenborg kan niet leveren, wat in een schriftelijke overeenkomst is afgesproken. 

de totale kosten die wij gemaakt hebben voor deze reservering zijn € 363,00. 

wij  hoop dat u wat voor ons kunt beteken. 
oplossingen zijn:
1. het bedrag terug ontvangen
2. vouger voor de periode tot eind 2022
3. kosteloos overboeken naar de paasdagen 2021

wij horen graag van u.

met een vriendelijke groet,

peter en maria van campen