Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

An
Anneke Buijze - 02-06-2020 13:25:15
Auto & Vervoer

Terugroepen Gazelle Orange motor

De versnelling van mijn ebike werkte niet goed, daarvoor mijn fiets 3x naar de fietsenmaker gebracht, hoorde ik de laatste keer, dat de motor vervangen moest worden t.b.v. 575 euro, ik heb dit nog niet laten doen, met de bedoeling voortaan de fiets van mijn man te pakken, blijkt deze dezelfde verschijnselen te vertonen.
toen ik mijn fiets bij de fietsenmaker ging halen, werd mij verteld, dat gazelle al jaren geleden abrupt was gestopt met dit type motor. wat ik niet begrijp is, waarom de motor van dit type toen niet door gazelle zijn teruggeroepen.
de fietsenmaker adviseerde mij toen om een klacht in te dienen bij gazelle, maar deze voelde zich schijnbaar niet geroepen om daarop te reageren.