Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

EC
ECP - 24-07-2020 10:43:31
Geldzaken & Recht

Heeft er iemand meer info over stichting Kindervriendin? Dit ruikt naar fraude.

Minderjarige kwam langs deur met vraag of ik kaarten wilde kopen voor €10. hij vertelde mij dat hij van elke €10,- er zelf €5 mocht houden. en dat hij moest vertellen dat deze stichting elke 3 maanden met arme of zieke kinderen op pad gaat, en dat hij vrijwilliger was. op website is te lezen dat ze niet aangesloten zijn bij cbf omdat ze dit geld voor de registratie liever aan de kinderen besteden. er wordt op de website gesproken van een bedrag dat op kan lopen tot duizenden euro's. terwijl het om €250 euro registratiekosten gaat.
tevens is er te lezen dat uit hun jaarverslag van 2019 blijkt wat er met het geld van de donaties gebeurd is. helaas is op hun website, noch op de site van de kvk een jaarverslag terug te vinden. wel een fotoverslag van een uitje met kinderen uit 2019. dus er zal waarschijnlijk wel wat geld overblijven voor dit soort uitjes maar het is schimmig.
wel blijken er op het adres van deze stichting (een woonhuis) nog 7 andere bedrijven te staan ingeschreven. deze bedrijven hebben één ding gemeen: ze hebben alle geen website en er is nergens een telefoonnummer of andere informatie van ze te vinden.
heeft iemand meer info over deze stichting? de telefoon (nummer staat op website) wordt nl niet opgenomen.