Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Wa
Wateenrotkat - 25-08-2020 07:31:56
Geldzaken & Recht

Kat indringer

Nu onze hond is overleden heeft de kater van de buren, als soort van wraak lijkt het wel, al een paar keer bij ons ingeslopen. (opnieuw een hond is geen optie helaas) laatst lag die zelfs op ons bed! en maar spoeien! daar krijg ik een soort rood waas van voor mijn ogen. ik wil die kat afleren dat ze binnen sluipt. (mijn zus gebruikte ooit een strafstokje, heel effectief, alleen al oppakken was genoeg, maar daarvoor moet je de kat wel een paar maanden trainen, niet haalbaar) maar hoe ver mag je gaan, en wat is het meest effectief?

laatst heb ik hem zo de stuipen op het lijf gejaagd dat hij uit het raam sprong. maar wat nou als hij daarbij iets gebroken had? water helpt niet, mag peper in zijn vacht strooien wel? voor de volledigheid, het gesprek met de buren (xx huizen verderop) lijkt mij niet zinvol, die gaan die kat echt niet binnen houden.

hoe ver mag je gaan wil ik graag in de juridische zin beantwoord hebben. wat kan een advocaat nog verdedigen, wat heeft de rechter ooit bepaald wat nog wel en wat niet meer door de beugel kon, juridisch precedent. ik wil die kat niet 'dood' of zo, maar dit kan ook niet zo doorgaan.