Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
peterbee - 22-09-2020 18:55:21
Auto & Vervoer

Batavus levert na 8 jaar onderdeel niet meer

Wij hebben aan batavus intermezzo e-bike.  in de catalogus 2012 van batavus staat deze fiets nog vermeld.

nu is de display van de e-bike defect.  een vrij cruciaal onderdeel als je electrisch wil fietsen.

de vakhandel kan deze bediening niet meer leveren.  batavus reageert via chat met "  jammer genoeg zijn deze bedieningen ook bij ons uitverkocht. deze displays worden niet meer geproduceerd, ik kan je hier niet meer aan helpen " en " ik begrijp dat je andere verwachtingen had. het display voor je fiets wordt niet meer geproduceerd. wij kunnen deze dan ook niet meer leveren. het spijt me je niet positiever te kunnen berichten "

fabrikant heeft ook geen vervangend alternatief, en kan of wil ook niet aangeven welke chinese webshop variant eventueel wel zou werken.

heeft hier iemand een werkend alternatief?

en is het normaal dat de fabrikant ( al zo snel, in mijn ogen ) de stekker uit de ondersteuning trekt ?
voor een display betaalde je, toen ie nog verkrijgbaar was, € 60,-. nu kan de hele e-bike niet meer electrisch gebruikt worden ...