Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Li
Linces - 13-10-2020 09:45:24
Geldzaken & Recht

Contract Basic Fit ineens verlengd

goedemorgen,


 


sinds 5 januari 2020 ben ik lid van basic fit.


ivm corona is de zaak een tijd dicht geweest en toen heb ik gekozen voor de optie om mijn account te bevriezen, aangezien ik niet wil betalen voor iets waar ik geen gebruik van kan maken. 


nu wil ik van mijn contract af. het gaat om een jaarcontract, dus ik begrijp dat ik er pas 5 januari 2021 van af kan.


 


echter, ze beweren nu dat ik er pas in juni 2021 van af kan. de maanden dat ze gesloten waren ivm corona hebben ze er bij opgeteld en eventuele weken dat ik gratis heb gesport aan het begin van mijn lidmaatschap hebben ze er ook bij opgeteld. dit ging om een actie 'sluit nu je lidmaatschap af en sport tot .... gratis'. 


ik heb hen meerdere malen gevraagd of dit zo mag, aangezien ik in de voorwaarden ook nergens zie staan dat het om 52 betalingen gaat ipv een kalenderjaar. wanneer ik hen om uitleg vraag, krijg ik elke keer hetzelfde ontwijkende antwoord. dat het enkel conform contract toegevoegd is. ik heb nu meerdere malen geprobeerd mijn vraag duidelijker te formuleren, maar het lijkt alsof ze geen antwoord willen geven.


 


mag dit? is een jaarcontract een kalenderjaar of gaat dit over het aantal betalingen?