Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

MJ_078
MJ_078 - 23-01-2021 12:25:38
Geldzaken & Recht

Fit for free ‘oplichting’ praktijken

goedemiddag,

om het vrij kort proberen te houden. vorig jaar heb ik een abonnement afgesloten bij de fit for free. in de eerste lockdown hebben ze netjes de incasso's stopgezet. erg fijn aangezien ik zelf ook geen inkomsten heb tijdens deze lockdowns (18 jarige hbo student).

nu we met z'n allen in lockdown 2.0 zitten en de sportschool al maanden dicht is blijven ze keer op keer maar incasseren, binnenkort gaat dat zo'n 60 euro worden en wie weet hoe hoog het op gaat lopen. ik snap alle zorgen en dit en dat, maar ik kan zelf het geld ook nergens vandaan toveren, als ik een rijke ict student was geweest had ik het met alle liefde afgestaan, maar ik heb het ook moeilijk.
 


ik heb nu inmiddels meerdere malen contact proberen op te nemen met de fit for free via de telefoon (hebben ze afgesloten), twitter (geen reactie) en de mail (tot 5 keer aan toe een copy-paste verhaaltje van de site als reactie).

ik begin me er erg aan te irriteren dat ik niemand kan bereiken van dit bedrijf. als ik het goed heb, heb ik het recht om mijn geld terug te krijgen, aangezien zij de geleverde dienst niet kunnen leveren. ookal denken zij hier anders over, is er blijkbaar bij de fit for free geen 1 echt persoon die mij dit kan uitleggen; hoe en wat.

wat zijn mijn rechten hier in? het voelt eerders alsof ik contact probeer te zoeken met een chinees frauderend achtig bedrijf, dan gewoon met een nederlandse sportschool. hoe krijg ik mijn antwoorden?

alvast bedankt, voor uw antwoorden!