Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tu
tukkertje - 20-02-2021 15:57:38
Computers & Telefonie

Fietsroute overzetten

Een vraagje als aanvulling op mijn eerdere vraag over gpx bestanden op mijn gps. gpx op mijn garmin edge bleek geen bezwaar, maar nu loop ik tegen een probleem aan. in de afgelopen tijd kwamen door mij gedownloade fietsroutes van de site van fietsersbond automatisch in de opgeslagen koersen van de garmin terecht, maar nu niet meer. ik doe iets fout nu denk ik, maar wat?
als ik op de site van fietsersbond de route heb gedownload wordt mij gevraagd hoe ik deze wil opslaan. ik sluit de garmin aan op de laptop en klik op de site van de fietsersbond op opslaan als gpx. normaliter stond de route dan automatisch op mijn garmin in opgeslagen routes, maar nu vind ik deze route alleen terug in de map garmin edge explore (f). hoe krijg ik deze weer automatisch op de garmin?