Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
karuma - 03-03-2021 18:59:54
Huishouden & Energie

Wat te doen: wasmachine pompt af, water komt omhoog badkamer. Woon hier nog niet lang.

goedendag,
ik woon nu 2 maanden in een nieuwe woning, in de woning heb ik mijn wasmachine in de keuken met ernaast de badkamer.
nadat ik vandaag 2 wassen had gedraait kwam ik in de avond erachter dat de vloer in de badkamer blank stond. gelukkig is er iets van een drempel bij de deur maar er stond vrij veel. ik heb het erna opgeruimd en het was allemaal vies en zwart. nadat ik voor de zekerheid een spoelprogramma heb gedraaid in de wasmachine kwam ik er dus achter wanneer de wasmachine afpompt er water omhoog komt vanuit het putje in de grond die toebehoord aan de wastafel.

in het verleden is dit ook wel eens gebeurt maar het viel me niet zo op, ik dacht dat het water waarschijnlijk kwam van het douchen.


maar met 2 wasjes vandaag lag het totaan de drempel.

nou lijkt het me dat dit misschien door verstopping komt? ik doe nou niet iets heel speciaals of heb nou niet hele rare was ofzo, ik woon er immers net 2 maanden en wassen doe ik om de 2 weken ongeveer, tevens een normale wasmachine (mielle). wel was bekend dat de vorige bewoner nogal een viespeuk was die weinig deed aan onderhoud.

ben ik nou zelf verantwoordelijk om dit probleem op te lossen (want ik lees bij klein onderhoud wel en bij groot weer niet)? wat kan ik er aan doen? helpt het als ik ontstoppingsmiddel van de winkel in de pijp gooi van de wasmachine afvoer? moet hier een loodgieter bij komen?

bij voorbaat dank.