Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Sj
Sjaakie00 - 03-03-2021 21:20:09
Geldzaken & Recht

Sportschool accepteert geen opzegging

geachte,


 


zoals u kunt lezen kunt u als u lid bent, u alleen uitschrijven bij profit gym als de locatie is geopend. op dit moment is het niet mogelijk om een abonnement te beëindigen. ik ben lid, en heb mijn abonnement termijn uitgezeten. nu word ik eenzijdig verplicht om lid te blijven van profit gym, terwijl ik geen behoefte heb aan buitensporten. 


 


artikel 4:


3.opzegging kan uitsluitend met gebruikmaking van het bij de balie van het fitnesscentrum verkrijgbare opzegformulier. andere wijzen van opzegging worden niet geaccepteerd.  


 


"een opzegging betreuren we altijd, maar natuurlijk nog meer tijdens een lockdown zoals deze. opzeggen kan helaas nu niet, dit kan pas als onze clubs weer opengaan op 16 maart." - https://profitgym.nl/veelgestelde-vragen/#nu-ik-niet-meer-kan-sporten-in-de-clubs-wil-ik-opzeggen-hoe-kan-ik-dit-doen 


 


https://profitgym.nl/algemene-voorwaarden/ 


 


is het niet vreemd, dat als ik een locatie sluit of dicht moet, mijn leden geen andere keuze laat dan betalen?


 


met vriendelijke groet,