Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Jm
Jmaria - 09-06-2021 08:12:37
Voeding & Gezondheid

Ik wil geen tweede AstraZeneca vaccin, maar Pfizer, dus een combi

Dit belangrijke bericht kwam gisteren in de media: (08 juni 2021 13:47, door anp)
'combinatie astrazeneca en pfizer leidt tot betere afweerreactie' https://nieuws.nl/algemeen/20210608/combinatie-astrazeneca-en-pfizer-leidt-tot-betere-afweerreactie" target="_blank">https://nieuws.nl/algemeen/20210608/combinatie-astrazeneca-en-pfizer-leidt-tot-betere-afweerreactie/

ik heb mij met tegenzin begin mei laten inenten met astrazeneca, vanwege het lage beschermingspercentage. ik ben 60 jaar. ik overweeg daarom mijn tweede prik, half juli, te weigeren. ik wil wél graag pfizer als tweede prik!! daarmee zal ik optimaal beschermd zijn. 
ik heb het rivm bericht, maar ik krijg als antwoord dat het niet kan ivm bijwerkingen. zij hebben de link kennelijk niet gelezen! kunt u hier aandacht aan besteden? 
ik heb natuurlijk spijt dat ik niet meteen de astrazeneca geweigerd heb (en met mij vele anderen) maar toen was het nog maar de vraag of je ooit iets anders zou kunnen krijgen (hugo de jonge!). dus ik voel me wel gedupeerde van het zwabberende beleid. 
de tijd dringt....
kunt u iets betekenen?
met vriendelijke groet,
josé (mijdrecht)