Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Dianne19635
Dianne19635 - 10-06-2021 06:01:09
Geldzaken & Recht

Oplevering huurwoning aan nieuwe huurder

Tijdens de bezichtiging van de huurwoning stonk het al naar huisdier/urine van huisdieren, ik heb hierover een aantal keren telefonisch mijn zorgen over geuit.
mij werdt medegedeeld dat er een schoonmaakploeg zou komen (wat ze daar precies zouden schoonmaken en hoe kon men mij niet vertellen).

nu is gister mijn huurcontract in gegaan en toen ik bij de huurwoning kwam rook ik de lucht nog steeds, ook zitten in de radiatoren heel veel honden/kattenharen en stof. 
ik heb de woningbouw gemaild doormiddel van een voorbeeldbrief voor gebreken aan de woning en als hun de gebreken niet verhelpen ik naar de huurcommissie stap.

ik maak mij echter wel wat zorgen of ik überhaupt iets uit kan halen bij de huurcommissie, in hun gebrekenlijsten vind ik alleen gebreken met stank van riool lucht.
ik vindt nergens ook voorbeelden van soortgelijke gevallen.

ik kon (helaas) de huurwoning niet weigeren i.v.m urgentie (deze zou ik dan verliezen), anders had ik dit zeer zeker gedaan.
zowel de bezichtiging als de oplevering is gebeurd zonder een medewerker van de woningbouw.