Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

TomasKroes
TomasKroes - 05-09-2021 20:54:11
Huishouden & Energie

Fluitende en suizende leidingen bij buren

Sinds enkele maanden hebben wij last van fluitende/suizende leidingen bij onze buurman. 
het geluid is 'enkel' snachts te horen tussen 12 en 6 uur.  en begint vaak zachtjese en word harder en naarmate het geluid harder word begint het vaak ook te tikken. 

na contact en overleg met de buurman is zijn cv meermaals gecontroleerd wat onderdelen vervangen etc. met stille hoop dat het verholpen zou zijn. maar helaas is het geluid sinds deze week weer terug. iemand enig idee waar dit vandaan kan komen?  de buurman is. zelf een erg vaste en diepe slaper en word er zelf niet wakker van...

het geluid lijkt uit de waterleidingen te komen en is vooral in de keuken en badkamer (deze grenst aan onze slaapkamer) goed te horen. in 2019 is de badkamer van de buurman vervangen. maar hij heeft hier en in de keuken snachts geen apparatuur aan staan waar bijv. water oid voor nodig is. 

kan iemand ons adviseren waar  dit probleem kunnen traceren, oplossen en welk type  bedrijf in te schakelen om het probleem te lokeren en aan te pakken? het zou super fijn zijn als wij zeer spoedig onze nachtrust weer terug hebben!  :)

alvast bedankt!