Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Do
Donkers Rooi - 09-09-2021 09:35:52
Vrije tijd & Tuin

Sauna wellness cadeaukaart

hallo,
 
voor ons 25 jarig huwelijk hebben wij een sauna & wellness cadeaukaart ontvangen van onze vrienden.
 
echter door de corona hebben wij nog steeds niet de kans en de durf gehad om te gaan.
nu willen wij een arrangement boeken in oktober en blijkt onze kaart te zijn verlopen.
niet verwonderlijk want de corona crisis duurt al meer dan 1,5 jaar en in die tijd hebben we er zelfs nog niet eens aan gedacht om naar een wellness te gaan.
 
ik zal u de details besparen waarin wij de laatste tijd hebben moeten leven en wat ons (en vele) is overkomen tijdens de corona periode. we kunnen alleen maar hopen dat u ons toch ter dienst kunt staan, temeer omdat dit een zeer uitzonderlijke periode is en wij juist nu eindelijk toe zijn om heerlijk samen te kunnen genieten van een weekend sauna & wellness.
 
onze kaart nummer: [edit redactie: gegevens]

antwoord van sauna wellness kaart:

(het antwoord was in copy-paste, gezien de verschillende grootte van lettertype)


vriendelijk dank voor je bericht. wij hebben je kaartgegevens zojuist gecontroleerd en zien dat je kaart is vervallen. vervelend dat je geen gebruik hebt kunnen maken van de cadeaukaart. 


conform onze algemene voorwaarden vervalt het saldo van de cadeaukaart na de geldigheidsduur van één of twee jaar, afhankelijk van de aankoopperiode. hier worden geen uitzonderingen in gemaakt. het saldo en de geldigheid kun je altijd nagaan op de website, zoals vermeld op de kaart. onze en in de cadeaukaartenbranche gebruikelijke handelswijze, is volledig in lijn met de geldende wet- en regelgeving. onze organisatie is niet aangesloten bij de stichting keurmerk cadeaukaarten. mocht jouw cadeaukaart zijn komen te vervallen voor 1 december 2020 dan komt deze cadeaukaart niet in aanmerking voor een verlenging. deze informatie is terug te lezen op onze


 




beste [edit redactie: persoonsgegevens]


graag wijzen wij je nogmaals op onze voorwaarden dat het saldo van de cadeaukaart na de geldigheidsduur van 1 jaar vervalt.


wij maken hier geen uitzonderingen in. het aanbod van de dagje uit jaarkaart blijft staan.


 met vriendelijke groet,