Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Inizio
Inizio - 05-10-2021 21:40:44
Vakantie & Reizen

Mag hotel mijn reservering overzetten naar een ander hotel?

hallo allemaal,

maandag vlieg ik naar lissabon. via booking.com heb ik een hotel geboekt voor een aantal dagen. nu kreeg ik bericht dat het hotel mijn reservering heeft overgeheveld naar een ander hotel dat bij dezelfde keten hoort. het hotel waar ik had geboekt heeft 3 sterren, dit 'nieuwe' hotel heeft 4 sterren. fijn! denk je dan.

alleen: ik heb bewust gekozen voor een hotel in het centrum met een superior 2pers kamer inclusief ontbijt. het hotel waar ik in ben geplaatst is 2km van het centrum. totaal niet iets wat ik wil. ook is het hotel niet anders dan het 3* hotel. ze hebben nog geen reactie gegeven op de vraag in wat voor kamer ik zit en of er nog steeds ontbijt inbegrepen is.

ik heb aangegeven niet akkoord te gaan met deze wijziging, daar hebben ze nog niet op gereageerd.

in de algemene voorwaarden van booking.com kan ik niet snel iets terugvinden of dit wel zomaar mag op deze manier. weten jullie of dit toegestaan is?

alvast bedankt voor de reacties.