Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ch
Charlie B - 06-10-2021 02:20:16
Auto & Vervoer

Fiets verwijderd

Beste lezer,

op maandag 7 juni zette ik om 20:17 mijn fiets met een ringslot vast in een parkeersleuf op de fietsenboot op het stationsplein in amsterdam.
toen ik hem woensdag 9 juni om 11:25 zocht, was hij verdwenen.
hij bleek, na nadere inspectie, op https://www.verlorenofgevonden.nl/overzicht?search=fietsendepot+amsterdam te staan, de website van het fietsdepot van de gemeente amsterdam. hij is dus weggehaald door de gemeente.
het kon niet anders, dan dat iemand mijn fiets uit de parkeersleuf had gehaald, om daar zijn of haar eigen fiets te stallen.
de fiets bleek op dinsdag 8 juni om 11:49 te zijn verwijderd.
ik haalde mijn fiets op bij het fietsdepot en betaalde er 22,50 voor.
op donderdag 24 juni tekende ik bezwaar aan en op donderdag 23 september, exact drie maanden later viel het besluit, dat het mijn verantwoordelijkheid was dat de fiets goed geparkeerd had moeten zijn en ik werd daarom niet in mijn gelijk werd gesteld.
het discrapante echter, is dat ik hem juist perfect geparkeerd had en vind het gemeentelijke besluit daarom volledig onterecht.
wat kan ik nog doen?
met vriendelijke groeten,

charlie