Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Me
Mer72 - 11-10-2021 11:51:04
Garantie & Verzekeringen

Extra kosten verzekeringspakket die niet op de polis staan

Hoi allen, bij elke wijziging van het verzekeringspakket worden er kosten gemaakt, dit snap ik. ik heb sinds kort een nieuwe duurdere auto en betaal dus ook meer verzekering, dit snap ik ook. bij de maandpremie wordt ook de assurantiebelasting meegerekend, allemaal duidelijk.

maar nu ik de polis beter lees, zie ik dat het eindbedrag op de polis niet overeenkomt met het bedrag wat maandelijks automatisch wordt afgeschreven. 
bijvoorbeeld: het bedrag voor auto, avp en inboedel is per maand samen 34.22 + 7.18 assurantiebelasting = 41.40 maar er wordt 42,65 afgeschreven.
dit is 1.25 verschil.

ik heb ze gebeld en de vraag gesteld waarom dit verschillende bedragen zijn. hij zei dat het extra kosten zijn. ik zei voor wat? hij zei iets over prolongatiekosten. maar het was voor mij niet echt duidelijk. hij twijfelde ook iets te lang bij de uitleg. dus ik zei ok, 1,25 extra kosten maar waar staan deze kosten op de polis vermeld? nergens te vinden, toen hij ook op die vraag te lang na moest denken ging ik nu zelf twijfelen of dit wel ok is.

zijn ze wel eerlijk bezig? het is maar 1.25 per maand maar toch. iemand hier ervaring mee?