Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jj
jjojanneke - 21-10-2021 19:09:40
Geldzaken & Recht

Heb ik het recht om mijn verhuizing digitaal door te geven? Of kan ik verplicht worden dit per post te doen?

Bij triodos kan ik mijn verhuizing niet digitaal doorgeven. ik moet mijn verhuizing schriftelijk en per post doorgeven. terwijl wettelijk in bijna alle gevallen e-mail ook wordt gezien als vorm van schriftelijk doorgeven. 
we hebben ooit een kinder spaarrekening geopend en toen was digitale communicatie wellicht nog niet de norm. blijkbaar is daarom digitale communicatie voor die betreffende rekeningen nog steeds niet mogelijk (ze bieden voor andere rekeningen wel een online portal waar dit mogelijk is, maar niet voor de kinder spaarrekeningen). ze beroepen zich op de voorwaarden van die rekening die golden toen ik de rekening opende. hoewel ik de rekening toen al digitaal kon afsluiten, moest ik deze toen nog per post bevestigen. 
ik hoef echt geen ingewikkelde digitale mogelijkheden voor mijn rekening, ik wil gewoon digitaal met het bedrijf kunnen communiceren over wijzigingen in mijn persoonsgegevens. 
we hebben onze verhuizing aan alle andere instanties digitaal kunnen doorgeven, behalve aan triodos. heb ik het recht om mijn verhuizing digitaal door te kunnen geven?