Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Walter701
Walter701 - 24-11-2021 12:52:46
Huishouden & Energie

Is dit normaal? Vloer vol met krassen/sporen na schuren & oliën

goedemiddag, onlangs ben ik verhuisd en heb ik voor de verhuizing ook de vloer laten doen. de opdracht was schuren, in de olie zetten en waxen. zo geschiedde, echter naarmate de tijd verstrijkt zijn er op veel plekken erg duidelijke krassen en sporen onder de aangebrachte lagen zichtbaar. dit moet van het schuren zijn en al is het van een afstand (bijv. staand) moeilijker te zien maar van dichtbij is het toch wel erg duidelijk aanwezig. 

hier bij kassa lijkt de vraag al tweemaal eerder voorbij gekomen, echter zijn de toenmalige foto's helaas niet meer zichtbaar. ik kan dit dus niet vergelijken, maar ook de toenmalige reacties leken aan te geven dat dit geen goed werk is geweest. nu maar 1 foto kunnen toevoegen maar dit is een beetje de rode draad over de gehele vloer.



ik hoop dat hier op kassa er misschien gebruikers zijn die hier meer verstand van hebben of er een ander oordeel over kunnen geven. alle hulp is fijn, alvast bedankt!