Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ma
Maaikesok - 29-11-2021 01:51:56
Huishouden & Energie

Vanish BLEEKT Wel!!!

Goedenacht.
 
ik had een nieuw beige tshirt gekocht van het merk balenciaga. ik had een paar vlekken erop en kocht dus de vanish oxi advance. ik heb de vlekken van het t shirt behandeld met de vanish oxi advance (zonder bleek stond er op de verpakking). 
 
het product beloofde dit: ontdek vanish oxi advance - multi power poeder - 600 g, bleekvrije vlekverwijderaar. de krachtige formule verwijdert de meest hardnekkige vlekken, zelfs bij lage temperaturen. daarnaast zorgt de vanish oxi advance - multi power poeder voor het herleven van kleuren en elimineert zelfs de meest hardnekkige geuren. ideaal voor je dagelijkse gekleurde kledingstukken. effectief op alle soorten vlekken. met vanish verdwijnen vlekken.
 
 ik heb alles netjes stap voor stap opgevolgd zoals op de verpakking vermeld stond. helaas zijn er nu allemaal roze (bleek!! ) vlekken te zien op het t shirt. ik ben erg teleurgesteld in het product omdat het mijn nieuwe t shirt heeft verpest en ik hem dus niet meer aan kan. ik dacht ik koop een goed a merk om niks te kunnen verpesten maar helaas is mijn nieuwe tshirt heel erg verpest door het product. kijk goed uit! koop dit niet!!!