Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

justmeagain
justmeagain - 12-02-2022 17:16:24
Geldzaken & Recht

Kilometers en parkeerkosten behandeling ziekenhuis

besteallemaal,
ik krijg sinds kort een behaneling in een ziekenhuis in het midden van het land, deze behandeling vindt wekelijks plaats en duurt zeker nog heel 2022.


de zorgverzekeraar vergoed de behandeling niet (expirimenteel) en wil dus ook geen kilometers of taxi vergoeden. dit puur omdat de behandeling niet in de basisverzekering zit.


gelukkig heeft het medisch centrum een potje waardoor ik alles netjes vergoed krijg qua behandeling en medicatie. nu is mijn vraag:


ik rijd wekelijks ongeveer 210 kilometer en betaal gemiddeld 5 euro aan parkeergeld. kan ik deze kilometers en parkeerkosten volgend jaar indienen bij de belasting? of is er een heel hoge drempel hiervoor. ik heb uitgerekend dat ik zeker een dikke 10.000 kilometers moet maken dit jaar.
ik hoop dat iemand een tip heeft.