Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 21-02-2022 14:01:03
Huishouden & Energie

Thermostaat CV

Een specifiueke technische vraag: ik bespeur al enige tijd dat hoewel de kamerthermostaat op (stel) 18 graden c staat afgesteld ik vaak bespeur dat de temperatuur in mijn kamer dan veelal 1 of 1 1/2 graad hoger blijkt te worden en zelfs dat terwijl zoals op dit moment de thermostaat al een minstens een uur op 17 1/2 is afgesteld de cv nog steeds brandt terwijl de kamer te,peratuur ca. 18 1/2 is. het lijkt mij dat er dan iets niet ok is met de thermostaat. de telefoniste van de onderhoudsdienst beweert evenwel dat dat normaal is en dat het 2 graden kan verschillen. m.i. is dat merkwaardig. de installatie is vorig jaar vernieuwd. daarvoor had ik dat probleem niet. 

uiteraard kan ik, dit wetende , de thermostaat lager houden. het probleem doet zich 'savonds vrijwel niet voor en er zijn dan ook andere warmtebronnen zoals lampen etc.