Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

La
Ladyday21 - 23-02-2022 18:52:39
Huishouden & Energie

Refurbished Miele droger veroorzaakt kortsluiting

Wij hebben onlangs een refurbished miele droger gekocht. en nadat hij geleverd was en wij hem voor het eerst wilde gebruiken, sloeg na 1 minuut op het bont programma de aardlekschakelaar door. op aanraden van de winkel hebben wij de droger nog een etmaal laten staan (in geval van eventueel vocht) en toen we het een 2e (en 3e) keer probeerden, gebeurde hetzelfde. de avond ervoor heeft onze oude droger (die het dus nog wel gewoon deed, maar waar we niet zo tevreden over waren) gewoon nog op dezelfde aansluiting (wat een aparte groep voor de wasmachine is) gedraaid en ook de wasmachine doet het gewoon op die aansluiting. de winkel heeft de droger opgehaald om na te kijken en...je raadt het al, zij constateren dat er niets mis is.
wij worden dan ook geadviseerd onze aansluiting na te kijken. kan het zijn, dat de droger niet op onze aansluiting werkt, maar de andere apparaten wel? of is het dan toch aannemelijker dat er toch iets mis is met de droger?
wij moeten nu betalen om de droger weer geleverd te krijgen, terwijl we eigenlijk al zo'n beetje zeker weten, dat hij weer kortsluiting zal veroorzaken.

alvast bedankt voor het lezen en een eventuele reactie.