Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 01-04-2022 15:06:19
Huishouden & Energie

Installatie instructie van Liander?

Van een door liander ingeschakeld bedrijf dat de slimme meters komt vervangen komt een volgende reactie na bevestiging van een afspraak hierover:  'dan komen wij de meter bij u vervangen voor nieuwe slimme meters en komen wij de cv ketel ontluchten en de verwarming ontluchten. dit is de regel van liander waar wij ons strikt aan moeten houden'.


deze reactie volgt op een melding van mij op een al eerdere soortgelijke melding dat dit onzin is aangezien vervanging van electra en/of gasmeters geen enkele invloed kan en mag hebben op een gesloten 
cv watersysteem.  volgens mij dus volstrekt onzinnig en sterker nog, zo er problemen zouden zijn m.b.t. ontluchting etc. is daar het onderhoudsbedrijf waarmee daarvoor een overeenkomst heeft degene die ik dan kan benaderen. niet liander. ik zie geen e-mail adres om dit ook aan liander voor te leggen. graag jullie mening.

(ik heb deze opmerking/vraag inmiddels ook voorgelegd aan het bedrijf dat het onderhoudscontract heeft van de cv, hun reactie is: onzin. er zou hooguit lucht in de gasleiding kunnen komen en daar moet de cv tegen kunnen. bovendien zou de ontluchting dan via de kookgasaansluiting kunnen.