Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

In
InvincibleFox - 19-06-2022 10:53:25
Winkels & Webshops

Klacht over de Primark

Sinds 3 maart j.l. ben ik bezig om een klacht die ik heb over de primark beantwoord en behandeld te krijgen. ze reageren alleen met de zin "zoals vriendelijk geadviseerd, de zaak wordt grondig onderzocht en we nemen contact met u op na voltooiing van ons onderzoek." en dat gaat nu al ruim 2 maanden zo, we komen niet verder!

het gaat om het volgende:
op 3 maart heb ik 2 binnenkussen (vulling) gekocht en gewassen in mijn z.g.a.n. wasmachine. op de waslabel stond duidelijk dat deze gewassen mochten worden in de wasmachine. tijdens het wassen zag ik tot mijn grote schrik dat de trommel vol zat met pluis van de kussenvulling. ik heb gelijk de machine stopgezet en zo goed als ik kon alles verwijderd. nu blijkt dat ook de vulling langs de trommel in de kuip is terechtgekomen waardoor de trommel stroef loopt en ik mijn machine niet meer kan en durf te gebruiken. het is niet mogelijk deze pluis handmatig te verwijderen zonder de trommel te demonteren. zelf doen is geen optie, de machine valt nog onder fabrieksgarantie maar reiniging valt niet onder de service vanuit de fabrikant. dus al met al heb ik een probleem die maar niet opgelost wordt door de primark!
inmiddels al heel vaak contact opgenomen met de primark, de kussens zijn voor onderzoek naar het hoofdkantoor in ierland gegaan en daarna geen voortgang meer vernomen.

mijn laatste onderstaande mail naar de primark was op 1 juni 

"ik vind het nu wel echt te lang duren totdat ik de uitslag van jullie onderzoek heb. sinds 3 maart heb ik mijn wasmachine niet kunnen gebruiken en moet ik jullie reactie maar afwachten om te weten of ik reparatie vergoed ga krijgen. dat is nu al 13 weken, waarbij ik naar wasserettes moet gaan om mijn was te kunnen doen. met 1 a 2 wasjes in de week, ben ik nu minstens €78,-  lichter, niet meegerekend dat ik met zware was heen en weer van huis moet fietsen. het is niet acceptabel om klanten zo lang te laten wachten op een onderzoek, terwijl het duidelijk is dat het waslabel zegt dat de kussens gewassen kunnen worden, en dat door het wassen deze schade is ontstaan. ik weet niet wat uit het onderzoek zou moeten komen, wat de oorzaak buiten het kussentje zou leggen. 
 
ik moet nu toch echt duidelijkheid hebben, zodat ik reparatie van mijn wasmachine kan regelen. ik vind dit niet een manier om met klanten om te gaan.


reactie van de primark.. zoals vriendelijk geadviseerd, de zaak wordt grondig onderzocht en we nemen contact met u op na voltooiing van ons onderzoek.

hoelang nog? ik kan niet wassen en mijn kosten worden met de week alleen maar groter!

wie kan mij verder helpen?