Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 23-06-2022 13:24:35
Computers & Telefonie

Alternatief voor outlook.office365.com

Ik gebruik mozilla thunderbird, mijn privé email loopt via kpn op de server outlook.office365.com. mijn laatste binnenkomende mailtje was vanmorgen om 09.36 uur.

als ik nu de nieuwe emails probeer op te halen, krijg ik verzending van wachtwoord voor gebruiker info@.............nl is niet gelukt. mailserver outlook.office365.com antwoordde: logon failure: unknown user name or bad password.

kpn gebeld. ik blijk alleen nog maar gebruik te kunnen maken van webmail, want een alternatief voor outlook.office heeft kpn niet. dus informeren ze de klanten niet en laat men gewoon microsoft de stekker er uit halen. hoe een groot bedrijf klein kan zijn.

hoe kan ik toch blijvend gebruik maken van mozilla thunderbird en daar, op wat voor een manier dan ook, inkomende mail op ontvangen.