Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ko
Koos van Hhelden - 06-07-2022 18:53:38
Winkels & Webshops

33% prijsverhoging lakens HEMA

op 8 juni 2022 kocht mijn vrouw bij hema in de boogaard te rijswijk 1 stuks hoeslaken badstof katoen, type 05.14.0059. zij betaalde daarvoor eur 22,50 (geen actieprijs). omdat het hoeslaken voldeed (nadat ze een week later het bed ermee opmaakte) besloot ze er nog eentje te kopen. op donderdagavond 17 juni liep zij de hema in rijswijk weer binnen voor een tweede identieke hoeslaken. de prijs bleek toen plotseling eur 30,00 te zijn; het commentaar van de verkoper was, dat de grondstofprijzen waren gestegen. mijn vrouw zag toen af van de koop, want 33% duurder is wel erg veel van het goede.

op vrijdag 18 juni besloot ze toch maar met oprechte tegenzin het onderhavige tweede hoeslaken te kopen (zie aankoopbon). en weer hetzelfde commentaar van de verkoper: gestegen grondstofprijzen. het vak was overigens na 8 juni (bij de eerste aankoop) en 17 juni niet bijgevuld, dus hoezo gestegen grondstofprijzen!
als zij wel het tweede hoeslaken op dezelfde dag 8 juni had gekocht, zou er geen prijsverschil geweest zijn!

u begrijpt dat ik mijn aankopen hierdoor bij hema verder tot een minimum zal beperken, afgezien van de oranje tompoucen tijdens koningsdag ;-)