Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

atlas1302
atlas1302 - 30-07-2022 19:34:02
Geldzaken & Recht

Extra vergoeding schadeclaim

''je doet mee met onze kredietclaim omdat je een krediet bij abn amro hebt of had. als beloning voor jouw deelname aan onze claim, hebben we een extra vergoeding van €175,- voor je bereikt. we verwachten binnen enkele weken dit bedrag aan jou over te maken. geef hiervoor jouw bankrekeningnummer aan ons door''

wat is hier het addertje onder het gras? wat verwachten ze nu over te maken binnen enkele weken? wat is de totale vergoeding van de claim die ingediend is, daar draait het allemaal om.

ik denk dat als je het bankrekeningnummer doorgeeft, dat je dan automatisch accoord gaat met de verborgen voorwaarden die hier aankleven. ze zijn mij niet bekend in ieder geval, ook zie ik dat niet geschreven  in de tekst die ze mij gemaild hebben.

zijn er lezers die het mij beter uit kunnen leggen?

vr.grt.