Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

st
stob23 - 03-08-2022 14:16:16
Auto & Vervoer

Aansprakelijk gesteld voor niet gemaakte autoschade

beste mensen,


september vorig jaar heb ik een mercedes sprinter bij diks in almere gehuurd. ging allemaal goed, mooie bestelbus, goed afgehandeld, prettige mensen, schadevrij afgeleverd en alles betaald. prima tot zover. maar dan:


in april jl. kreeg ik een in elkaar geflanst schaderapport vol fouten en valse voorstelling van zaken, en zonder bewijzen toegestuurd. de schade die daarin werd geclaimd is door mij niet veroorzaakt en dat heb ik ook duidelijk aangegeven. toch wil diks de schade op mij verhalen voor 700 euro plus 105 euro incassokosten. ze gaan al zo ver dat ze me willen dagvaarden. ze willen niet luisteren, verstoppen zich achter een incassobureau en hebben me gedwongen een advocaat in de arm te nemen en aangifte te doen wegens valsheid in geschrifte. gaat me dus extra geld kosten. ook hebben ze een onterechte registratie in het bovag elena-systeem gedaan zodat ik de komende jaren geen auto's etc kan huren. wie heeft vergelijkbare ervaringen en hoe zijn ze opgelost?