Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

He
Heieind - 07-08-2022 07:34:46
Huishouden & Energie

Ik ben het niet eens met de garantie van een composiet wasbak

Ik heb een nieuwe keuken gekocht en de leverancier heeft mij niet bij de aankoop gewezen op de risicos van een composiet wasbak. de zogenoemde thermochoc die kan plaatsvinden. een wasbak van 1,5 jaar oud met een haarscheurtje, hierdoor lekt de bak. er is een nieuwe bak geplaatst en daar moeten we 800 euro voor betalen! nu beweren ze zelfs dat er een a4 bij heeft gezeten, dat je altijd de koude kraan moet aanzetten voordat je bv aardappels ed afgiet. 
1. ik zou nooit een dergelijk artikel kopen! dus de verkoper heeft mij zeer zeker er niet op gewezen.
2. het heeft er ook nooit bijgezeten, anders had ik terplekke de bak laten omruilen!
dus ik ben echt behoorlijk ontdaan hierdoor. ik heb ze ook nog gewezen op het feit dat ik voor tulp keukens heb gekozen en niet de prijsvechter letterlijk 1 deur verder. omdat je verwacht iets meer service te krijgen.

mijn vraag is dan ook, kunt u mij hiermee helpen aub?