Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

St
StefanJC - 26-08-2022 19:30:25
Geldzaken & Recht

Hoe stop ik een sportschool abonnement die steeds geld blijft eisen

ik wil een lidmaatschap op een sportschool opzeggen, ik kan me niet eens herinneren dat ik me daar heb ingeschreven, laat staan dat ik daar gesport heb.


sterker nog: ik weet niet eens waar die sportschool zit, laat staan dat zij weten wat mijn bankgegevens zijn (en dat weten ze ook niet). ik krijg een keer in de zoveel weken/maanden een mail met een verzoek tot betaling of zelfs een aanmaning.
ik heb al meerdere mails terug gestuurd met het bericht dat ik me geen inschrijving bij hun kan herinneren, laat staan dat ik weet waar ze zitten, dus ik wil geen lid zijn/worden. steevast het antwoord: als u wilt opzeggen dient u eerste openstaande rekeningen te betalen...wat ik dus absoluut niet ga doen.
het gaat hier om sportschool big gym.