Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

IngeborgL
IngeborgL - 21-09-2022 15:52:38
Winkels & Webshops

Klqacht over Marktplaats

Ik probeerde advertentie te plaatsen op marktplaats. lukte niet om account aan te maken via de website, via de app kreeg ik een foutmelding dat advertentie niet geplaatst kon worden.
na heel veel heen en weer gechat (duurde erg lang voor ze m'n vraag begrepen!!) kreeg ik de melding dat mijn account niet geopend kon worden vanwege wellicht frauduleuze actviteiten in het verleden!!
ik heb in een ver verleden (meer dan 20 jaar geleden) iets gekocht via marktplaats, had toen een ander email adres, dus hoe kan het in hemelsnaam zijn dat ze hier nu mee komen!
ik vraag me af hier meer mensen last van hebben en of jullie hier als consumentenprogramma meer meldingen over hebben gehad. ik heb inmiddels de klacht ook al neergelegd bij acm

hieronder de melding van marktplaats:
wij doen regelmatig controles om frauduleuze activiteiten op ons platform te voorkomen. hiervoor gebruiken wij allerlei informatie die wij hebben over oplichting of andere verdachte zaken uit het verleden. wanneer blijkt dat wij jouw account of advertenties op enige wijze kunnen koppelen aan deze frauduleuze activiteiten sluiten we het account uit voorzorg. om die reden kan ik je account ook niet heropenen.