Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Henk_1970B
Henk_1970B - 21-09-2022 18:25:30
Geldzaken & Recht

Stortingskosten ING

Hallo,

best wel even geleden zijn er hier ook vragen gesteld over stortingskosten, de ing maakt het nu wel heel bont. mijn zoon doet af en toe bij vrienden wat computerklusjes, en krijgt dan een klein bedrag in contanten. hij heeft een jongerenrekening bij de ing.

onlangs schrok hij zich een hoedje, wat blijkt: de ing rekent hier maar liefst 6 euro voor, terwijl je dit gewoon bij een standaard geldautomaat kunt doen.
het is zelfs alleen briefgeld. er komt geen personeel aan te pas. bij een jongerenrekening mag je dit kennelijk 2x gratis doen per kalenderjaar, daarna dus 6 euro per keer. als hij dat geweten had, had hij het wel opgespaard, al is dat ook vreemd, want de ing stimuleert het op deze manier om je geld thuis te bewaren.

anderen ook een dergelijke ervaring? iemand nog een alternatief ? reden voor een klacht bij ing eigenlijk....

groeten
henk