Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 28-09-2022 20:18:00
Huishouden & Energie

Hoe stop ik de auto incasso's van MEGA terwijl er al betaald is?

Wij hebben gas en electra van mega energie. er is van begin af aan veel misgegaan qua administratie en betaaldata door mega. elke maand een vroegeren afschrijf datum, datum volgens contract de 27 ste v d maand. de data effectief: 27-7 (na klagen). 21-6, 24-5,26-4, gas en electra besteld, en kregen eerst een contract voor alleen electra, wij zouden geen gasmeter hebben ........ en een contract startdatum van 23-4 ipv 27-4. klantenservice is zéér moeilijk bereikbaar en kan niets doen. email duurt 4 tot 7 dagen voor er een reactie komt.

na vele uren in de wacht en uiteindelijk via 2 emails/personen een handmatige betaling (á € 3,00 per factuur) geregeld. plus dat wij 27 aug achteraf en meteen voor september vooruit moesten gaan betalen, echter ....... wij zagen dat pas bij de aankondiging incasso's via de bank. zonder waarschuwing vooraf. na de nodige gesprekken hebben wij onze auto incasso geblokkeerd en staat nu ook in hun administratie als "gedeactiveerd op incasso".

dus deze maand netjes 26-9 betaald, dus op tijd, ondertussen krijgen we op 9-9 van de bank bericht dat ze gepoogd hebben te incasseren, van een geblokkeerde incasso. op de 28-9 krijgen wij weer een autoincasso aankondiging, geweigerd. het laatste telefoontje van mega hield in dat wij ondanks correct op tijd betalen toch de rest van ons contract die auto incasso aankondigingen blijven houden. die zijn niet te stoppen ........

tja, nu de vraag, wij hebben als een intrekking auto incasso gestuurd naar ze, ik vrees dat ze nu wegens niet kunnen incasseren ons ondanks betaling toch herinneringen gaan sturen, mogelijk zelfs aanmaningen met kosten ......... hoe peuter ik ze aan hun verstand dat ze die auto incasso's moeten stoppen, op de bank staan alle betalingen al geprogrammeerd. graag advies.