Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ma
Mamalou1981 - 24-10-2022 14:58:09
Auto & Vervoer

Parkeren\

Goedendag allen , ik heb een parkeer probleempje zoals wel meer mensen. mijn buurman heeft een 45 km auto en die vind het nogal leuk om zo dicht mogelijk op je bumper te gaan parkeren. ik heb sinds 2 maand een eigen auto dus wij zijn nou voorzien van 2 auto's en daar is hij niet echt van gediend om het zo maar te zeggen. mijn vriend heeft hem pas geleden nog aangesproken op zijn parkeer gedrag alleen in zijn hoofd heeft hij alle openbare parkeer plekken gelinkt aan huizen. hij benoemde welke parkeer plaat bij welk huis hoort en voor mij is er geen plek. geen idee of dat de reden is dat hij daarom steeds de auto zo vlak achter ons zet. want als ik de auto parkeer op de plek die hij zich zelf heeft toe bedeeld dan zet hij hem zo dicht bij neer terwijl er nog 2 plekke vrij zijn. ik hoop hier een paar ideeen op te doen wat ik er tegen zou kunnen doen.
want hij is een volwassen kerel van in de 50 maar het gedrag van een kleuter en ik heb eigenlijk niet veel zin om daar in mee te gaan.
het zou alleen wel fijn zijn als het een keer opgelost word aangezien ik uit mijn werk kom altijd rekening moet houden dat ik mijn auto niet te ver voor in een parkeervak zet anders zet hij mij gewoon bijna klem want hij gooit hem gewoon bij mij in het parkeervak.
al met al best vermoeiend vooral als je thuis komt van een drukke werkdag.
ik zal nog een foto toevoegen met een indruk hoe hij hem parkeert en mocht iemand een oplossing horen dan hoor ik hem graag.
alvast bedankt voor het lezen mvg