Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

DaanBoe
DaanBoe - 21-11-2022 16:12:39
Elektronica & TV

Smart TV

Ik heb een philips tv, al wel een paar jaar oud (2013-2014), maar in prima staat. de tv is mij verkocht met de optie 'smart tv'.
tot mijn verbazing is sinds een dag of 10 die functie niet meer beschikbaar. de servicedesk van philips reageert vlot, maar stelt "...voor oudere tv's is de ondersteuning erg beperk. de smart tv gedeelte "kan" niet meer worden ondersteund als de tv verouderd, hier kunnen we niks aan doen of veranderen".

buiten dat dit technisch natuurlijk twijfelachtig is, mis ik nu opeens een functionaliteit die me in eerste instantie wel verkocht is (en waar ik en mijn gezin veel gebruik van maakten). is dit normaal of een toch wel bijzondere gang van zaken? kan dit zomaar? ik heb nu feitelijk opeens een geen-smart-tv