Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

He
Henk Buijs - 28-11-2022 14:46:47
Huishouden & Energie

Mobiele thermostaat en 1 kamer verwarmen

Ik woon alleen maar gebruik in mijn huis een kantoortje boven. bij mijn nieuwe ketel werd mij een draadloze thermostaat aangeraden. devies :: bij gebruik van kantoor de radiatoren in de kamer dicht draaien radiator in kantoor open en de thermostaat meenemen. werd mij door de installateur afgeraden. werkt dat echt niet ??

maar nu heb ik besloten om in mijn slecht geisoleerde huis in ieder geval de kleine woonkamer heel goed te isoleren. dikke tapijten op de vloer en extra ramen van plexilas van binnen uit tegen de ramen te plaatsen. ik heb een hekel aan kou en mij dik in huis te kleden. in de slaapkamer een elektrische deken. als ik naar de keuken moet dan doe ik wel een extra vest aan 
is dat een goed idee om een kleine safe room in je huis te bouwen en daar te genieten van warmte ??? en de rest van het huis koud te laten ?? wel doe ik de deur van de safe room wel een half uur voor naar bed gaan open en laat de warme lucht van de kamer naar boven gaan natuurlijk wel nadat ik de thermostaat van de kamer heb uitgedaan.