Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Nicole04
Nicole04 - 30-11-2022 20:18:09
Geldzaken & Recht

Pro streamers

Hallo,

terwijl ik via videoland goede tijden slechte tijden op mijn telefoon aan het kijken ben. krijg ik een sms van prostreamers dat ik zojuist een abbonement heb afgesloten en dit zou mij 10 euro per maand kosten.

ik klik mijn internet aan en zie meteen de website van prostreamers staan. via mijn internet geschiedenis zie ik dat er rechtstreeks zonder google naar de website is gegaan. ik ken heel prostreamers niet, duidelijk voor mij dat de spookverhalen waarheid zijn dat mensen zonder pardon in mijn telefoon kunnen zitten zonder fysiek aan mijn toestel te zitten. pro hackers. 

naar goed zoeken op prostreamers via google kom ik erachter dat het oplichting is. ik heb de voorwaarden van prostreamers doorgenomen en zie een link richting https://www.payinfo.nl/ om mijn abonnement op te kunnen zeggen. ik zie bij contacten mijn provider staan en heb direct contact opgenomen met de klantenservice. om kenbaar te maken dat ik geen abbonement heb afgesloten. de betaling zou namelijk via mijn mobiele abbo eraf worden gehaald. ik heb met mijn provider afgesproken dat mocht er een rekening komen dan belt mijn provider mij op. zodat ik aangifte kan doen.  na dit telefoontje krijg ik een sms van prostreamers dat mijn abbo is opgezegd.