Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sa
sabel - 02-02-2023 22:14:35
Garantie & Verzekeringen

Garantie smartphone blijkt ineens valschade en defect scherm

Mijn google pixel-6 8 maanden geleden gekocht bij belsimpel heeft ineens een zwart scherm. dus contact gezocht met google omdat belsimpel zegt voor google eerst contact opnemen met google service. dat gedaan. google service zeer behulpzaam en willen het toestel omruilen omdat tijdens het testen die ik heb gedaan bleek dat het scherm niet defect is maar waarschijnlijk de driver ic om dat in de bootmode het scherm kort groen teksten liet zien.(bootloader). dus wilden ze het toestel swappen voor een vervangend toestel. toen bleek dat het niet mogelijk was omdat het toestel in frankrijk via een sub-dealer was gekocht en niet via google. ik moest het toestel via belsimpel aanbieden. dus belsimpel retour aangemaakt goed ingepakt in bubbels en op de post gedaan. eerst de melding toestel ontvangen en wordt doorgestuurd naar de reparateur. krijg ik een mail terug het is valschade omdat het display kapot is. bezwaar gemaakt en krijgen een aantal foto's met totaal vernield display. dat terwijl wij een puntgaaf toestel hebben opgestuurd. als ik een dergelijk defect scherm had had ik hem niet eens als garantie geval aangemeld. denken zeker met iemand met een beperkt iq te maken te hebben.
zelf zegt belsimpel het toestel opgestuurd te hebben naar een google gecertificeerd reparatie centrum in nederland. ff checken bij google. wat schetst mijn verbazing er is in nederland helemaal geen gecertificeerd reparatie centrum voor de pixel-6.

suggestie hoe nu verder?