Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

D.
D.A. Kwetters - 28-03-2023 16:53:10
Auto & Vervoer

Peugeot 208 1.2 Puretech

n.a.v. een bericht op internet van nefkens (van 23 februari 2021) waarin gewag wordt gemaakt van een terugroepactie  voor peugeots met een 1.2 puretech motor en bouwjaar 2014-2018, heb ik contact opgenomen met de dealer/garage nefkens. in het bericht stond dat de fabrikant een brief zou sturen waarna een afspraak gemaakt kon worden met de dealer/garage. geen brief van de fabrikant onvangen.


ik heb toch contact opgenomen met de dealer/gararage. de reactie was dat de terugroepactie niet voor mijn auto gold omdat naast het type motor en het bouwjaar ook het chassisnummer  hiervoor maatgevend zou zijn.


in het register van rdw was geen openstaande terugroepmelding op het kenteken van mijn auto. mogelijk is de terugroepactie bij rdw niet gemeld en/of bekend.


ook als de reactie van de dealer/garage juist is, blijft het verwarrend.


wat nu te doen?