Terug naar het profiel
Antwoorden gegeven door: chris100
-
DatumVraagAntwoordBekijk
-
Oct 23, 2011 om 15:52afgepakt vlees van de supermarktIk vind het zwak Rod Geus aan te halen. Viezerikken en oplichters zijn er overal.
Wij gaan vaak uiteten en dan neem ik mijn vriend die slager is mee.
Nou kogelbiefstuk of nog erger voor runderhaas verkopen varkensvlees voor kalfsvlees en ga zo maar door.
wij hebben al vaak voor niets gegeten omdat wij deskundige zijn.
Wie van jullie eet alles zo maar op zonder te weten wat je eet?
Je kunt niet verwachten bij de Griek Runderhaas voor 15 euro per gerecht.
En de hygiene is echt slecht in de meeste buitenlandse restaurants.
En daar moet ik Rod Geus weer in steunen.
Poezen in de keuken voor de muizen pffffffffffffffffff -
Oct 22, 2011 om 12:51afgepakt vlees van de supermarktIk eet vaak filet american, en dat is rauw, verder maak ik nog steeds zelf majo.
De eieren dus ook rauw.
Ik weet niet in hoe verre wij een risico lopen.
Ik denk dat eventuele wormen in het vlees wel door de gehaktmolen worden dood gemalen. -
Jul 3, 2009 om 14:26Hoe houd ik friet tijdens het eten knapperig?
Ik weet wel dat niet iedere aardappel geschikt is om er friet van te snijden. Ik had van moeder aardappelen van een boertje en ik bakte er knapperige friet van. In dezelfde periode aardappelen van de Aldi uit Israel nieuwe het werden slappe frieten.