Terug naar het profiel
Antwoorden gegeven door: djembut
-
DatumVraagAntwoordBekijk
-
Feb 10, 2014 om 19:14Volkoren?Ja van Leyden daarom doen ze maar wat in die voedselindustrie want niemand zegt er wat van!
Ze kopen het gewoon en nemen het voor lief dat wat ze eten er eigenlijk niet in zit of wel in zit zoals nu aan het licht is gekomen dat er menselijk haar als broodverbeteraar wordt gebruikt en ik denk dat het eten in de middeleeuwen eerlijker was dan wat ze nu allemaal in de supermarkt gooien want het wordt toch wel gekocht............................... -
Feb 9, 2014 om 16:42Volkoren?Heel erg oud nieuws Tijger1, ik heb al gezegd ben niet van gisteren..............
-
Feb 8, 2014 om 14:55Volkoren?[quote=tot15karakters schreef op vrijdag 7 feb 2014, 12:31]99% van alle brood is wit meel waar de uitgehaalde zemelen en zo weer toegevoegd worden.
Alleen meel van de Molen is het Volkoren wat U bedoelde dus ga maar lekker zelf bij een molen kopen en bakken...
Elke fabriek koopt fabrieksmeel van grote leveranciers dus ook Verkade...
Hoeveel zemelen en zo erin gaan bepaalde de kleur.
Volkoren is dus altijd toegevoegd tijdens het mengen van blank meel.
Vraag eens aan je Warme Bakker en ook die zal wel een zak zemelen staan hebben want meel van de Molen is een stuk duurder en minder lang houdbaar en wisselvalliger en dus een ramp om te bakken en te verwerken...
Ok bedankt......eindelijk een zinnig antwoord! En ik ga ook altijd naar de molen maar soms wil je het ook wel eens makkelijk. -
Feb 7, 2014 om 11:40Volkoren?[quote=lekkerisdat schreef op donderdag 6 feb 2014, 20:17]Heel veel klopt eigenlijk niet op etiketten, maar volgens de EU regels mag dit echter gewoon.
En is die EU goed voor ons? Heb je gelijk het antwoord.
Tja van de EU moeten we het hebben...................... -
Feb 6, 2014 om 17:22Volkoren?[quote=tijger1 schreef op donderdag 6 feb 2014, 16:13][quote=djembut schreef op donderdag 6 feb 2014, 15:13]Er zijn genoeg merken die echt volkoren meel gebruiken, en waarom moet ik naar andere merken kijken ik heb het toch over Verkade. Maar ik maak ze voortaan zelf wel............de VOLKOREN kaakjes! Werk je bij toevallig bij dit merk? Tijger1.
Inderdaad, ik ben CEO van de afdeling knappertjes. En we verkopen ze wel als volkoren, want dat verkoopt beter, dan dat we kaakjes van tarwebloem noemen, met 11% vezels erbij gegooid.
Dus toch niets te maken met volkorenmeel, het staat er op voor de verkooptechniek!
Nou dan zeg ik verder niets meer want ik heb mijn antwoord........................ -
Feb 6, 2014 om 17:18Volkoren?[quote=tijger1 schreef op donderdag 6 feb 2014, 16:13][quote=djembut schreef op donderdag 6 feb 2014, 15:13]Er zijn genoeg merken die echt volkoren meel gebruiken, en waarom moet ik naar andere merken kijken ik heb het toch over Verkade. Maar ik maak ze voortaan zelf wel............de VOLKOREN kaakjes! Werk je bij toevallig bij dit merk? Tijger1.
Inderdaad, ik ben CEO van de afdeling knappertjes. En we verkopen ze wel als volkoren, want dat verkoopt beter, dan dat we kaakjes van tarwebloem noemen, met 11% vezels erbij gegooid. -
Feb 6, 2014 om 16:58Volkoren?Vertel mij wat tenormin, ben niet van gisteren.......................
-
Feb 6, 2014 om 15:13Volkoren?Er zijn genoeg merken die echt volkoren meel gebruiken, en waarom moet ik naar andere merken kijken ik heb het toch over Verkade. Maar ik maak ze voortaan zelf wel............de VOLKOREN kaakjes! Werk je bij toevallig bij dit merk? Tijger1.
-
Feb 6, 2014 om 14:46Volkoren?O dus dan mag je wel belazerd worden? Tijger1 Als ze zeggen volkoren dat moet het ook volkoren zijn al is het maar een pepernootje.
-
Feb 6, 2014 om 14:44Volkoren?Grof volkoren wil zeggen dat de korrel niet helemaal fijn gemalen is. En daar gaat het hier niet om, Pleterwolters.