Terug naar het profiel
Antwoorden gegeven door: fredwsk
-
DatumVraagAntwoordBekijk
-
Jun 14, 2014 om 22:13HaringprijsMoest het even kwijt, want haring en respect blijft actueel...
-
Jun 14, 2014 om 22:04HaringprijsHeren! Heren!!!!
Ik vond de vraag wel goed, iig te begrijpen de antwoorden vond ik ook goed gemeend, doch niet altijd juist. Ten eerste stel ik dat ik geen kenner ben maar wil u graag tot elkaar brengen.Dit hoeft toch niet zo?
Mijn gedachte tot zover : De zure haring wordt bereidt uit de rest. van het voorgaande jaar. Die moet dan uitgevroren worden, schoongemaakt en direct ingemaakt. Ben benieuwt of ik in de buurt kom. Lust ook wel een zure, maar is idd onvergelijkbaar met wat men zoute noemt.
Als ik het niet kan winnen stel ik een andere voor is de makreel nou gestoomd of gerookt? :)
Rustig a.u.b. mensen, het leven is al moeilijk genoeg.